Schoonheidsspecialiste Tilburg

Ik werk met de beste producten van Deynique en ga mee in de tijd met nieuwe technieken en blijf volledig op de hoogte door cursussen en nieuwe behandelmethode te blijven volgen. Na het gratis intake gesprek stel ik een persoonlijk behandelplan op. Het is belangrijk voor mij om uw wensen en doelen in kaart te brengen zodat ik u optimaal kan adviseren en begeleiden. U kunt bij mij terecht voor een simpele aanpak maar ook kunt u kiezen uit een kuurprogramma met meer dan 52 verschillende werkzame behandelingen. Alle behandelingen worden thuis voortgezet met afgestemde thuisproducten speciaal voor uw huid voor een optimaal resultaat!!!

Huidverbetering en -verzorging

Anti Aging Center Verbluffend Anders biedt u de volgende schoonheidsbehandelingen:

Schoonheidsspecialiste Lya Swaans uit Tilburg maakt een huidanalyse en geeft een verzorgingsadvies dat bij u past. In een uitgebreid gesprek wordt uitgelegd waar u w huid kan verbeteren met als doel er morgen en in de toekomst er jonger uit te zien dan vandaag! Aansluitend ondergaat u een anti-aging gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat. De behandelingen zijn er voor zowel mannen als vrouwen.

Schoonheidsproducten Deynique

Deynique cosmetica is iets speciaals. Exclusief door de hoogwaardige producten, buitengewoon door de fascinerende behandelingen. Uitdagend, omdat de schoonheid van de huid op een therapeutische wijze wordt benaderd. Bij de schoonheidsspecialiste, die werkt met Deynique, vinden vrouwen een betrouwbare hulp en oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, vlekken en oneffenheden, maar u kunt er ook terecht voor figuurstyling, ouderdomsvlekken en stress. Huidverzorging voor alle leeftijden.

Openingstijden schoonheidssalon Tilburg

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 18.00 
Maandag, dinsdag en woensdag tot van 21.00 
Zaterdag van 09.00 - 17.00 

Kennismakingsgesprek en behandelingen op afspraak. Er is gratis parkeerruimte. Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek! Tijdens dit gesprek bespreek ik met u wat de mogelijkheden zijn op het gebied van huidverbetering. Dit gebeurt via een stappenplan:

  • een gratis huidanalyse (vaststellen van het probleem)
  • plan van aanpak (afhankelijk van leeftijd en aard van het probleem)
  • bepalen hoeveel tijd er nodig is voor het herstel

schoonheidssalon steenbergen

Terug naar overzicht schoonheidssalons in Noord-Brabant.