RIMPELBEHANDELING EN MEER

Natuur en technologie effectief gecombineerd

Elke Schoonheidssalon XXL wordt ieder kwartaal getest op kwaliteit, consultatie, efficiëntie van apparatuur, vakkundige behandelingen, aankleding van behandelruimtes en hygiëne. Veel van deze schoonheidssalons zijn bekroond met 5 sterren of dragen de titel ‘Instituut van het jaar’, uitgereikt door het vakblad. 

Veel voordelen

Voor rimpelbehandelingen maken schoonheidsspecialistes gebruik van de onuitputtelijke kracht van de natuur. Door deze te combineren met de nieuwste high end-technologieën, kunnen steeds meer  actieve werkstoffen de diepere lagen van de huid bereiken. Dit ondersteunt het natuurlijke herstelpotentieel van de huid en bestrijdt rimpels.

Tevens vindt u in de schoonheidssalon geavanceerde methoden voor afslankende behandelingen of voor de verzorging van buste en decolleté.

VERZORGING VAN BORSTPARTIJ IS GEEN TABOE

Zo houdt u uw borsten mooi

De borst is een belangrijk onderdeel van onze vrouwelijke schoonheid, met name haar vorm en stevigheid. Borst en decolleté zijn uiterst gevoelig voor de zon. Lang zonnebaden en uitvoerig warm douchen is dan ook zeer slecht voor de gevoelige huid van de borstpartij. 

Beauty tip: dagelijks aloë-vera-gel op borst en decolleté aanbrengen. Na 2 minuten brengt u hierover de Busenoil aan. Dit houdt de vorm mooi en verstevigt en egaliseert de huid.

BEST OF BEAUTY VOOR 33 TOT 66+

Lakmoesproef voor handen, voeten en huidverzorging

Er zijn schoonheidssalons met zogenaamde basisbehandelingen. Deze salons concentreren zich voornamelijk op wellness en ontspanning. Bij acl Schoonheidssalons richten we ons juist op regeneratie, preventie en anti-aging. Een duurzaam resultaat is het allerbelangrijkste. Ontspannen en verwennen is een hierbij een bonus – zonder extra kosten, maar van een hoog niveau.

Hand-, voet- en nagelverzorging. Uw Schoonheidssalon XXL bekommert zich om alle delen van uw lichaam. Voor de handen is er de onzichtbare handschoen, bestaande uit weldadige aromatische oliën die verzorging en bescherming bieden, maar ook voor een luxueuze behandeling van nagels en voeten kunt u hier terecht.