Bron van de eeuwige jeugd

Cosmetica met diepgang

Queen-Ring-Massage

Deze massage met Queen-ringen is ontwikkeld voor de Aziatische prinsessen. Een aangename, ontspannende massage met veel resultaat.

Helaas bezit de schoonheidssalon nog steeds niet de sleutel tot de bron van de eeuwige jeugd. Maar ze beschikt wel over verschillende methodes die voortijdige huidveroudering kunnen afremmen.

Door middel van een drievoudige analyse worden de huidstructuur, het vochtgehalte en de mate van beschadiging gemeten. Deze waarden vormen vervolgens de basis van het behandelplan voor de dagelijkse verzorging met de voor u persoonlijk afgestemde producten.

Huidanalyse

Niet iedere huid is geschikt voor alle behandelingen of verdraagt ieder ingrediënt. De computergestuurde huidanalyse gunt ons een blik in de dieper gelegen huidlagen een belangrijk instrument om de juiste beautymethode in te kunnen zetten. Ervaren schoonheidsspecialistes beschikken over een verscheidenheid aan behandelingen en technieken om uw huid weer in de goede balans te krijgen.     

Ook al hebben we de bron van de eeuwige jeugd nog niet gevonden, met zoveel hoogwaardige behandelingen in de professionele schoonheidssalon komen we aardig in de buurt.      

Test de Anti-aging behandeling bij onze schoonheidsspecialistes