Schoonheidsspecialiste Steenbergen

Op zoek naar een schoonheidssalon in Steenbergen of omgeving? Schoonheidsspecialiste Anja Luykx is de specialist in huidverbetering en huidverzorging. 

De schoonheidssalon die we aanprijzen heeft altijd een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, producten en behandelingen. Centraal staat dat u persoonlijke aandacht krijgt en huidverbeterende behandelingen ondergaat in een ontspannen sfeer. Uiteraard volledig afgestemd op uw budget, tijd en huid.

Huidverbetering en -verzorging

Schoonheidssalon Anja Luykx biedt u de volgende schoonheidsbehandelingen:

Schoonheidsspecialiste Anja Luykx maakt een huidanalyse en geeft een verzorgingsadvies dat bij u past. In een uitgebreid gesprek wordt uitgelegd waar u w huid kan verbeteren met als doel er morgen en in de toekomst jonger uit te zien dan vandaag! Aansluitend ondergaat u een anti-aging gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat. De behandelingen zijn er voor zowel mannen als vrouwen.

Schoonheidsproducten Deynique

Deynique cosmetica is iets speciaals. Exclusief door de hoogwaardige producten, buitengewoon door de fascinerende behandelingen. Uitdagend, omdat de schoonheid van de huid op een therapeutische wijze wordt benaderd. Bij de schoonheidsspecialiste, die werkt met Deynique, vinden vrouwen een betrouwbare hulp en oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, vlekken en oneffenheden, maar u kunt er ook terecht voor figuurstyling, ouderdomsvlekken en stress. Huidverzorging voor alle leeftijden.

Openingstijden schoonheidssalon Steenbergen

Dinsdag van 09.00 - 17.00 
Woensdag van 09.00 - 17.00 
Vrijdag van 09.00 - 17.00 

Kennismakingsgesprek en behandelingen op afspraak. Er is gratis parkeerruimte. Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek! Tijdens dit gesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van huidverbetering. Dit gebeurt via een stappenplan:

  • een gratis huidanalyse (vaststellen van het probleem)
  • plan van aanpak (afhankelijk van leeftijd en aard van het probleem)
  • bepalen hoeveel tijd er nodig is voor het herstel

schoonheidssalon steenbergen

Terug naar overzicht schoonheidssalons in Noord-Brabant.