SCHOONHEIDSSPECIALIST / HUIDSPECIALIST WORMER

Zoekt u een Schoonheidsspecialist in Wormer of omgeving? Sylvia van Kuijk is de Specialist in Huidverbetering en Anti Aging. Het Anti Aging Center is gevestigd in Wormer.

Het instituut in de regio Wormer die we aanprijzen heeft de nieuwste producten en behandelingen, uitgevoerd door gediplomeerde Schoonheidsspecialisten. Centraal staat dat u persoonlijke aandacht krijgt en huidverbeterende behandelingen ondergaat in een ontspannen sfeer. De behandelingen zijn volledig afgestemd op uw huidtype.

Maak een afspraak!

Huidverbetering en Anti Aging

Anti Aging Center Sylvia van Kuijk biedt u o.a. de volgende behandelingen:

Sylvia van Kuijk maakt als Schoonheidsspecialist een huidanalyse en geeft een verzorgingsadvies dat bij u past. In een uitgebreid gesprek wordt uitgelegd waar uw huid kan verbeteren met als doel er morgen en in de toekomst jonger uit te zien dan vandaag! Aansluitend ondergaat u een Anti Aging gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat.

Schoonheidsproducten Deynique

Deynique cosmetica is iets speciaals. Exclusief door de hoogwaardige producten, buitengewoon door de fascinerende behandelingen. Uitdagend, omdat de schoonheid van de huid op een therapeutische wijze wordt benaderd. Bij de schoonheidsspecialiste die werkt met Deynique, vinden vrouwen een betrouwbare hulp en oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, vlekken en oneffenheden, maar u kunt er ook terecht voor figuurstyling, ouderdomsvlekken en stress. In deze schoonheidssalon vindt u huidverzorging voor alle leeftijden.

Openingstijden van deze Schoonheidspecialist

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00.
Gratis Parkeergelegenheid.
15 min van het Centrum van Amsterdam.

Neem contact met onze Schoonheidsspecialist op voor een gratis intake gesprek!

Terug naar overzicht schoonheidssalons in Noord-Holland.