DE VEROUDERING KAN WACHTEN

Langer jong blijven

Iedere 8 seconden wordt er iemand 50 jaar. Onze generatie heeft een andere kijk op ouder worden dan de vorige generaties. De uitdrukking ‘waardig oud wordenis dan ook echt een tekst uit de vorige eeuw. Vandaag de dag willen en kunnen we langer fit blijven en er goed blijven uitzien. Voor veel mensen begint het leven opnieuw bij 40 of 50. Wat is het dan fantastisch dat we ook in ons tweede leven de tijd kunnen terugdraaien. Aantrekkelijk blijven en een jonger uiterlijk is een vervulbare wens.

Wie regelmatig zijn huid laat controleren door professionele handen, zet een streep door de tijd. De schoonheidsinstituten op schoonheidssalon acl hebben zich gespecialiseerd in preventieve anti-aging met moderne schoonheidsbehandelingen, persoonlijk afgestemde verzorgingsproducten en intensieve begeleiding.

Pora Pur Exploring Lifting

Bij een duidelijk zichtbare veroudering van de huid, met sporen van inflammaging, is de Pora Pur Exploring Lifting de aangewezen behandeling. Hierbij worden binnen een korte periode op kuurbasis grootmoleculaire biomoleculen in de verslapte huid aangebracht. Pora Pur Exploring Lifting is een vervolg op de

Probleemgebieden worden apart behandeld.

Wat helpt tegen oogrimpels?

Wie wil er niet de klok een beetje terugdraaien? Met crèmes alleen zal dat niet lukken omdat de ingrediënten niet diep genoeg in de huid kunnen dringen.

Met behulp van mesoporotatie gaat dit wel, doordat de fijne moleculaire structuur van de substantie – bestaande uit vitaminen, mineralen, lipiden en hyaluronzuur – wél door de huidbarrière kan dringen!

Dit vermindert oogrimpeltjes, fronslijnen en rimpels op het voorhoofd. Idealiter wordt deze methode gecombineerd met een progressieve spierontspanning en spiertraining.

Sterk tegen ouderdomsvlekken

Ook ouderdomsvlekken laten zich nu veel beter behandelen dan tien jaar geleden. Dankzij computergestuurde beautytechnieken zijn er nu doelgerichte methodes die verbazingwekkende resultaten bereiken. Omdat iedere huid anders op deze nieuwe technologie reageert, is het raadzaam om eerst een testbehandeling te boeken. Hierna kunt u samen met uw schoonheidsspecialiste het resultaat analyseren.

Op zoek naar cosmetische behandelingen? Vind hier een schoonheidssalon of schoonheidsspecialiste bij u in de buurt die cosmetische behandelingen aanbiedt.