Schoonheidsspecialiste Breda

Zoekt u een een schoonheidspecialiste in Breda of omgeving? Lettie van Iersel is met de specialist in huidverbetering en anti aging. De schoonheidssalon is gevestigd op 10 minuten afstand van Breda en Oosterhout.

De salon in de regio Breda die we aanprijzen heeft altijd een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, producten en behandelingen. Centraal staat dat u persoonlijke aandacht krijgt en huidverbeterende behandelingen ondergaat in een ontspannen sfeer. Uiteraard zijn de behandelingen volledig afgestemd op uw budget, tijd en huid.

Maak een afspraak!

Huidverbetering en anti aging

Schoonheidssalon Lettie van Iersel biedt u de volgende schoonheidsbehandelingen:

Lettie van Iersel maakt als schoonheidsspecialiste een huidanalyse en geeft een verzorgingsadvies dat bij u past. In een uitgebreid gesprek wordt uitgelegd waar u w huid kan verbeteren met als doel er morgen en in de toekomst jonger uit te zien dan vandaag! Aansluitend ondergaat u een anti-aging gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat.

Schoonheidsproducten Deynique

Deynique cosmetica is iets speciaals. Exclusief door de hoogwaardige producten, buitengewoon door de fascinerende behandelingen. Uitdagend, omdat de schoonheid van de huid op een therapeutische wijze wordt benaderd. Bij de schoonheidsspecialiste die werkt met Deynique, vinden vrouwen een betrouwbare hulp en oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, vlekken en oneffenheden, maar u kunt er ook terecht voor figuurstyling, ouderdomsvlekken en stress. In deze schoonheidssalon vindt u huidverzorging voor alle leeftijden.

Openingstijden van deze schoonheidspecialiste

Deze schoonheidssalon is op afspraak geopend. Neem contact met onze schoonheidsspecialiste op voor een gratis intake gesprek! 

Terug naar overzicht schoonheidssalons in Noord-Brabant.