Schoonheidsspecialiste Oosterhout

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Oosterhout of omgeving? Judith van Iersel is de specialist in huidverbetering en anti aging. Op 28 september 2013 opende Judith van Iersel de deuren van haar “Anti Aging Centrum Oosterhout” aan Het Goorke 31.

Schoonheidsbehandelingen van deze salon

De schoonheidssalon die we aanprijzen heeft een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, producten en behandelingen. Bij Judith van Iersel in Oosterhout staat centraal dat u persoonlijke aandacht krijgt en huid verbeterende schoonheidsbehandelingen ondergaat in een ontspannen sfeer. Uiteraard volledig afgestemd op uw budget, tijd en huid.

Huidverbetering en anti aging

Schoonheidssalon Judith van Iersel in Oosterhout biedt u de volgende schoonheidsbehandelingen:

Schoonheidsspecialiste Judith van Iersel maakt een huidanalyse en geeft een verzorgingsadvies dat bij u past. In een uitgebreid gesprek wordt uitgelegd waar uw huid kan verbeteren met als doel er morgen en in de toekomst jonger uit te zien dan vandaag! Aansluitend ondergaat u een anti-aging gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat. De schoonheidsbehandelingen zijn er voor zowel mannen als vrouwen.

Schoonheidsproducten Deynique

Deynique cosmetica is iets speciaals. Exclusief door de hoogwaardige schoonheidsproducten, buitengewoon door de fascinerende behandelingen. Uitdagend, omdat de schoonheid van de huid op een therapeutische wijze wordt benaderd. Bij de schoonheidsspecialiste, die werkt met Deynique, vinden vrouwen een betrouwbare hulp en oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, vlekken en oneffenheden, maar u kunt er ook terecht voor figuurstyling, ouderdomsvlekken en stress. Huidverzorging voor alle leeftijden.

Openingstijden van deze schoonheidsspecialiste

Maandag van 09.00 - 17.00 
Dinsdag van 09.00 - 17.00 
Woensdag van 09.00 - 17.00 
Donderdag van 09.00 - 17.00 
Vrijdag van 09.00 - 15.00 

In de schoonheidssalon in Oosterhout krijgt u een kennismakingsgesprek met de schoonheidsspecialiste en behandelingen op afspraak. Er is gratis parkeerruimte beschikbaar. Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek! Tijdens dit gesprek bespreekt de schoonheidsspecialiste met u wat de mogelijkheden zijn op het gebied van huidverbetering. Dit gebeurt via een stappenplan:

  • een gratis huidanalyse (vaststellen van het probleem)
  • plan van aanpak (afhankelijk van leeftijd en aard van het probleem)
  • bepalen hoeveel tijd er nodig is voor het herstel

Terug naar het overzicht schoonheidssalons in Noord-Brabant.