Schoonheidssalon Sliedrecht

Op zoek naar een schoonheidssalon in Sliedrecht of omgeving? Schoonheidsspecialiste Jacqueline van Dalen is de specialist in huidverbetering en anti aging. De schoonheidssalon is gevestigd in het centrum van Sliedrecht

De schoonheidssalon die we aanprijzen in Sliedrecht heeft altijd een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, producten en behandelingen. Centraal staat dat u persoonlijke aandacht krijgt en huidverbeterende behandelingen ondergaat in een ontspannen sfeer. Uiteraard volledig afgestemd op uw budget, tijd en huid.

Maak een afspraak!

Huidverbetering en anti aging

Schoonheidssalon Dutch Treatment biedt u de volgende schoonheidsbehandelingen:

Schoonheidsspecialiste Jacqueline van Dalen maakt een huidanalyse en geeft een verzorgingsadvies dat bij u past. In een uitgebreid gesprek wordt uitgelegd waar u w huid kan verbeteren met als doel er morgen en in de toekomst jonger uit te zien dan vandaag! Aansluitend ondergaat u een anti-aging gezichtbehandeling met direct zichtbaar resultaat.

Schoonheidsproducten Deynique

Deynique cosmetica is iets speciaals. Exclusief door de hoogwaardige producten, buitengewoon door de fascinerende behandelingen. Uitdagend, omdat de schoonheid van de huid op een therapeutische wijze wordt benaderd. Bij de schoonheidsspecialiste, die werkt met Deynique, vinden vrouwen een betrouwbare hulp en oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, vlekken en oneffenheden, maar u kunt er ook terecht voor figuurstyling, ouderdomsvlekken en stress. Huidverzorging voor alle leeftijden.

Openingstijden Sliedrecht

Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek!

Terug naar overzicht schoonheidssalons in Zuid-Holland.