SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDSPECIALISTE OLDEKERK

Zoekt u een Schoonheidsspecialiste in Oldekerk of omgeving? Xanne Braam is de Specialiste in Huidverbetering en Anti-Aging. Het Anti-Aging Center is gevestigd in Oldekerk.

Het instituut in de regio Oldekerk die we aanprijzen heeft de nieuwste producten en behandelingen, uitgevoerd door gediplomeerde Schoonheidsspecialisten. Centraal staat dat u persoonlijke aandacht krijgt en huidverbeterende behandelingen ondergaat in een ontspannen sfeer. De behandelingen zijn volledig afgestemd op uw huidtype.

Maak een afspraak!

Huidverbetering en Anti Aging

Schoonheidssalon Xanne biedt u o.a. de volgende behandelingen:

Xanne Braam maakt als Schoonheidsspecialist een huidanalyse en geeft een verzorgingsadvies dat bij u past. In een uitgebreid gesprek wordt uitgelegd waar uw huid kan verbeteren met als doel er morgen en in de toekomst jonger uit te zien dan vandaag! Aansluitend ondergaat u een Anti Aging gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat.

Schoonheidsproducten Deynique

Deynique cosmetica is heel speciaal. Hoogwaardige producten, exclusief door de fascinerende behandelingen. Extreem werkend, omdat de schoonheid van de huid op een therapeutische wijze wordt benaderd. Bij de schoonheidsspecialiste die werkt met Deynique, vinden vrouwen een betrouwbare hulp en oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, vlekken en oneffenheden, maar u kunt er ook terecht voor, ouderdomsvlekken en ontspanning. In deze schoonheidssalon vindt u huidverzorging voor iedere leeftijd.

Openingstijden van deze Schoonheidspecialist

Maandag: 8:30 tot 18:00 uur (Als ambulant pedicure)
Dinsdag: 
8:30 tot 18:00 uur (eventueel 's avonds bij een kuur of bijzonderheden)
Woensdag: 9:00 tot 18:00 uur
Donderdag: 8:30 tot 17:00 en 19:00 tot 22:00 uur
Vrijdag: 
8:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 
9:00 tot 14:00 uur

Gratis Parkeergelegenheid.

Neem contact met onze Schoonheidsspecialist op voor een gratis intake gesprek!

Terug naar overzicht schoonheidssalons in Noord-Holland.